Jag behöver se bättre

      Kommentarer inaktiverade för Jag behöver se bättre

Ja, jag har länge gått och funderat på att jag verkligen behöver boka den där synundersökningen. Men det är liksom lättare sagt än gjort att få ihop det där med barn, jobb, familj och allt annat som måste göras. Men så fick jag höra att Fredsgatan Optik hade fått in glasögon från Dita och då gick det genast väldigt snabbt för mig att boka in en tid vill jag tala om!

Dita – high end glasögon

Japp, Dita är absolut ett av Fredsgatans mest high end märken och det är just det jag vill ha när jag köper glasögon. Det var två fotografer nämligen som skapade Dita i LA 1995 och sedan dess har det utvecklats till ett väldigt lyxigt glasögonmärke som är inspirerat av vintage men liksom i en mer modern tappning. All produkten sker i Japan och det märks verkligen. Där lever nämligen hantverkstraditionen kvar på ett helt annat sätt än här eller i Europa och då man endast använder sig av titan och japansk acetat så är dem både otroligt snygga när det kommer till design men även i toppklassig kvalitet.

Många kända personer bär naturligtvis glasögon från Dita och det är vanligt att skåda Dita på både röda mattan i Hollywood men lik väl i filmer eller på kändisar till vardags. Det finns absolut vissa drag som gör att man ser att det är Dita och det är just därför jag älskar det. Man kan se på långt håll att det är just Dita någon bär och därför blir det just glasögon från Dita nu när jag gjort min synundersökning. För visste behöver jag glasögon och har väl kanske egentligen behövt ett bra tag. Men nu äntligen kan jag ha det utan att tycka det är jobbigt, snarare snyggt och chickt och bara kul att köpa nya!