Klippa sig själv hemma

Med dagens utbud online med mängder av olika butiker så har det möjliggjort för många att kunna ta hand om sitt hår på egen hand. Med professionella hårprodukter, hårsaxar och trimmers så är det mycket lättare att skapa sin egen frisyr, eller i alla fall hjälpa sin sambo att få en ny frisyr. Nu krävs det ju faktiskt ganska mycket för att få till en snygg frisyr utan att vara frisör så riktigt allt är ju svårt att göra hemma oavsett vilka bra produkter det finns till hands, se exempel på bra produkter hos https://www.klippdighemma.se/.

Klipp hemma med frisörsaxar

Om du ännu inte är något proffs på att klippa till din egen frisyr så kan du alltid köpa några riktigt bra frisörsaxar som underlättar för dig när du ska börja. Det är verkligen A och O att ha en riktigt skarp och bra sax, därför ska du satsa på en riktig frisörsax redan från början, annars kommer du aldrig att bli bättre på att klippa frisyr. Sedan nätbutikerna kom igång så har det gått att köpa riktigt bra saxar som förr endast frisörerna kunde köpa som företag.

Bra frisyr med trimmer

Om du som jag är lite lat och vill få till en snygg frisyr omgående istället för att träna på att klippa så är en hårtrimmer det absolut bästa för att klippa kort hår. Det går på bara några minuter när du har övat litegrann. Jag klipper (eller rättare sagt trimmar) alltid min sambo och det blir jättesnyggt! Det är klart, lite fantasi kanske du bör ha innan du sätter igång och friserar. Men efter några gånger så tyckte i alla fall jag att det gick jättefort. Nu har min sambo ingen svårt frisyr att trimma till, men jag kör ändå med olika långt hår på en del ställen så det är inte bara att sätta igång och raka jämnt över.