Före och efter

      Kommentarer inaktiverade för Före och efter

Det är fantastiskt kul att se resultat på det här viset med hjälp av Restylane skinbooster hos Klinik Villastan i Borås. Detta är en relativt ny behandling med omedelbara resultat som jag lovar du kommer bli otrolig nöjd med. Men vad är det egentligen för något då? Jo det ska jag berätta nu!

Restylane skinbooster med Teosyal från Teoxane är en behandling med hjälp av injektioner som har ett syfte att helt enkelt förbättre hudens struktur och hudens elasticitet. Man kan även beskriva det som att huden föryngras och slätar ut fina linjer och rynkor som dessutom bidrar till att man får en mer långsiktig fukt. Det som är så himla kul är att man direkt får synliga resultat, vilket gör det enkelt att verkligen övretyga kunden om att resultatet. Det bygger helt enkelt på att med hjälp av denna tekniken strama upp huden och framför allt förebygga åldrande.

Vad innehåller den?

Jo men skinbooster är en kombination av hyaluronsyra, aminosyror, antioxidanter, mineraler och vitaminer. Detta gör att man som sagt återfuktar huden och som i sin tur bidrar till en uppstramande effekt. Detta kommer utifrån att hudens vävnad blir stärkt, man pratar ofta om cellförnyelse och ger huden ett antioxidant skydd. Detta bidrar i långa loppet till förbättring av fina linjer och rynkor samtidigt som man som sagt ger huden långtidsverkande återfuktning och upp plumning.

 

Man gör en konsultation i vanlig ordning där man går igenom vart man vill göra Restylane skinooster. Direkt efter behandlingen kan du utan större besvär återgå till din vardag men det kan ge en viss omhet och svullnad på området. Det kan uppstå blåmärken men det är ingenting som är farligt på något vis! Vill du läsa mer så kika in på Villastans hemsida och boka tid för konsultation så hoppas jag att du blir nöjd!